یک خبر جالب !!! خانمها حتما بخوانند ...

 متخصصان هشدار دادند که سیب زمینی‌های سبز به طور بالقوه حاوی

 

مواد سمی طبیعی موسوم به «گلیکوالکالوئیدها» هستند

 

که می‌توانند سلامت عمومی را به خطر بیندازند.

 اما خبر خوب این است که می‌توان برای از بین بردن کامل این ماده سمی و

 

 

علایم بیماری زا معمولا بین هشت یا 12 ساعت بعد از هضم بروز می‌کند که شامل

آشفتگی‌های روده ای - معده‌ای و یا حتی اختلالات عصبی هستند.

 

  علایم خفیف ناشی از مصرف قسمتهای سبز سیب زمینی هم چنین شامل سردرد،

سرگیجه، درد شکم، تهوع، استفراغ و اسهال هستند.

 

سایر علایم در صورت شدت مسمومیت عبارت از احساس خستگی،‌ گیجی،

آشفتگی روانی، لرزش و توهم هستند اما از آنجا که علائم بین مجموعه‌ای از بیماریها‌

مشترک هستند، تشخیص‌های اشتباه ممکن است در این زمینه رخ دهد.

این پژوهشگران توصیه کرده‌اند که کشاورزان و تولید کنندگان نیز به منظور پیشگیری

از بروز چنین مسمومیتی باید در عملیاتهای قبل از برداشت و پس از برداشت محصول

دقت لازم را به عمل آورند.

گلیکوالکالوئیدها نوعی ماده سمی هستند که در سیب زمینی‌ها به طور طبیعی

تولید می‌شوند و خواص ضد باکتریایی، آفت کشی و قارچی دارند و احتمالا

به عنوان یک مکانیسم حفاظتی در برابر حمله بیگانه‌ها برای مراقبت از گیاه علیه

آفت‌ها و بیماری‌ها تکامل یافته‌اند.

این گزارش در آخرین چاپ شبکه‌ای مجله علوم غذا و کشاورزی SCI به چاپ رسیده است .

/ 0 نظر / 18 بازدید